February 2009 - eyzamiel

25.2.09

melangkah ke alam lain.....

Wednesday, February 25, 2009 0
melangkah ke alam lain.....
Bace tajuk cam ngeri je kan... hi..hi... memandangkan aku lom lagi gi umah baru 2 (x dapat nak ambik gambar tuk tepek kat sini), aku tepekkan dulu gambar membe2 aku yg nak tamatkan zaman dara tahun ni (kiranya melangkah ke alam lain la ni... aci x?)...... ramai yg nak kawin, tapi aku letak sebahagian je la....




Azie




Yuyun


Limie n Cik Su


Yanz

24.2.09

Yes... ISO siap..

Tuesday, February 24, 2009 0
Yes... ISO siap..
Alhamdulillah setelah bertungkus lumus sehari suntuk, akhirnya ISO aku siap jg, tapi x tau la perfect ke x.. :) Pas ni, bole la aku berehat dan bersoka ria. bole ka? Ampun cc, jgn mare....

aku yg tension..

Tuesday, February 24, 2009 0
aku yg tension..
naper la kena buat ISO 9001 ni. tension aku. 26hb ni nak kena bentang tp aku satu hape pun x buat lagi.. ade sesapa yg ade contoh ISO untuk gaji x? kalau ade, leh la share contoh ngan kita. 2 pun kalau sudi. :)

20.2.09

aku yg gumbira.....

Friday, February 20, 2009 2
aku yg gumbira.....
kenapa aku gumbira? sbb x lama lg aku akan pindah ke rumah baru.. walaupun jauh sikit dari tmpt keja tp aku tetap happy.naper? sbb rumah ni lg cantik dr rumah sewa dulu. x sabar nak pindah. nanti aku letak gambar rumah baru ek. tunggu.....

17.2.09

boring.....

Tuesday, February 17, 2009 4
boring.....
Apsal la hari ni aku rasa boring sgt. nak kata x de keja, berlambak. badan aku pun rasa lain mcm je.dah berapa hari dah aku x sihat. x tau la naper.

4.2.09

kelas makeover

Wednesday, February 04, 2009 0
kelas makeover
17hb januari hari tu aku ade la pg kelas mekap... konon2 nak jd mak andam... bole ke? hi..hi.... ni aku letak pic ari tu.tp sekeping je sbb aku x bw kamera.ni pun ehsan dr aini.. thanks aini....