7.4.09

'jambu addict'...

7.4.09,Tuesday, April 07, 2009
skrg ni aku dah mcm kena sindrom 'jambu addict'... kalau boleh tiap2 hari aku nak makan jambu pak chu @ jambu muar.. ala... jambu yg skrg ni tgh famous di merata2 tempat. mana2 pg je mesti jumpa org jual... aku suka sgt air jambu tu letak asam boi... ermmmm.. yummy... sambil menaip ni, teringin pulak mkn jambu.... balik nnt nak kena beli ni.. kalau kat tmpt lain air dia rm 1.50 tp kat umah aku kalau letak asam boi pun dia jual rm 1.00.. disebabkan selalu sgt beli, sampai akak yg jual 2 pun dah kenal aku...



7 comments:

  1. btul2..shedapppkan?dpt plak air jambu spesial die..perghhhh!!tp skrg sejak pndh ke ampang dh x dapat beli dah..uwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. mmg sedap... kat ampang lagi byk.. eyza pun kat ampang gak... kat hospital ampang pun ada.... terliur plak cerita pasal jambu ni kan...

    ReplyDelete
  3. GlUpP..GlUpPp..gLlUpPp
    SEdAPnYE....jMbU Ni Mmg SeDaP..
    tAmBAH2 lAgI kLo BuH AsAm LeBiH..
    FuH..sAmPAi mNjilat Jari...

    -LuahAN hAti PemInAt JamBU-
    hihiHihI

    ReplyDelete
  4. betul..betul..betul.... (dgn gaya upin & ipin)

    ReplyDelete
  5. ala umah ima kt blkg lrt ampang kt situ xde jual...adoiii jgn la bb tibe2 ngidam nak makan jambu....jenuh mak die nak g lrt cahaya..hahaha

    ReplyDelete
  6. membe eyza kata kat depan ampang point pun ade jual gak....

    ReplyDelete