29.5.09

::bihun celup::

29.5.09,Friday, May 29, 2009
smlm ntah naper ntah tetiba aku teringin nak makan bihun celup kat kedai tomyam sinar mesra..kat kedai ni makanan dia mmg sedap2.... aku call hubby cakap ngan dia x nak masak.... nak makan bihun celup.... nasib baik hubby kata ok..... pas isyak terus bersiap n gerak gi kedai makan tu.... kalau kat area pandan indah ni kedai tu mmg famous...makanan kat situ mmg menepati selera..aku rasa tukang masak dia mmg diimport khas dr Thailand kut..... kalau korang nak cuba.. senang je nak pg sana.... kedai tu blkg eon bank pandan indah..dekat ngan Maxisegar.... bagi yg nak mencuba...selamat mencuba..x rugi wo...

p/s: ikan siakap stim ngan nasik kerabu dia pun sedap.... nasik kerabu dia letak petai...satu2nya kedai yg aku jumpa nasik kerabu ader petai..... best......


gambar sekadar hiasan....ha..ha....

2 comments:

  1. sdpnyaa..aha xpernah jumpa nasi kerabu berpetai weh..

    ReplyDelete
  2. tu la pasal...tapi kat kedai ni makanan mmg sodap ler....

    ReplyDelete