13.5.09

::cara-cara hilangkan stress kat opis::

13.5.09,Wednesday, May 13, 2009
kalau dah stress atau mengantuk sangat kat opis
amik masa 7 minit untuk buat

senaman ringan ini..


ikut la arahan betul2...


MySpace

ni ala taichi sikit la...
sebagai intro dan warming up..



MySpace
tiru la macam ni...

untuk melegakan bahu dan leher..



MySpace
wa..wa.. aaa


MySpace
gerak kekanan kemudian ke kiri..



MySpace
gerak ke kiri kemudian ke kanan


MySpace
ikut je ler... jangan terpusing kepala udah la..



MySpace
tepuk kuat kuat kat dahi..

ni untuk hilang mengantuk..


MySpace
dah tu buat gerakan tangan dan badan...

buat macam happy aje..



MySpace
kemudian goyang2 kaki dan badan sikit...

buat macam takde masaalah...



MySpace
buat secara aggresive pula...

jangan peduli apa orang lain kata..



MySpace
hilangkan semua stress...


MySpace
cakar dinding....



MySpace
tengok muka kat cermin

sambil goyang2.. lawa tak...



MySpace
akhir sekali

fire sesapa yg carik pasal....


MySpace
kalau tak hilang juga
ambil bantal kecik gi tidur kat surau...

5 comments:

  1. hehe!!!creative tol cara nak ilang kan stress atas tuh!!nice grapich!!!

    ReplyDelete
  2. hahahaha lawak je kan senaman nih....mau patah segala tulang ....

    ReplyDelete
  3. rasmoissalle & mira.....
    jgn lupa praktikkan.....hi..hi...... maunyer kena marah ngan bos ni kalau tido kat surau...kuang..kuang...kuang.....

    ReplyDelete
  4. salae sis,nice blog,camne nak buat cartoon cam u tu,sweet sangat...

    ReplyDelete
  5. jom makan...
    klik je kat kartun tu.... nnt dia keluar....

    ReplyDelete