29.5.09

::musim orang kawin::

29.5.09,Friday, May 29, 2009
cuti sekolah dah nak bermula...sana sini org buat kenduri kawin... aku pun dapat banyak jemputan sampai x tau nak pg yg mana satu... kat melaka la terengganu la even kat kg pun ade..kat kl ni jgn citer la...ramai membe2 opis yg kawin.... semua ramai2 pakat tamatkan zaman bujang tahun ni..tahun depan ramai2 pakat mengandung plak kan..... hi..hi... aku ngan hubby pun tgh pening nak pg kenduri siapa dulu.... yer la..kalau dah sehari sampai 4 @ 5 kenduri..larat ke nak pg semua..... aku kena pikir betul2..mgkn aku akan pg yg dekat jer.... yg jauh2 tu sori la yer... bukan x nak pg...tp mgkn x sempat nak pg......

p/s: acik nah...sori x dapat balik utk kenduri farah nanti... best friend eyza pun kawin time tu...sori yer.....

No comments:

Post a Comment