2.6.09

::weekend yang memenatkan::

2.6.09,Tuesday, June 02, 2009
Sabtu

hari ni aku ade janji ngan kak didi sbb nak amik ayam LRC kat opis aku kul 11 pagi....tapi dalam kul 10.50 tu kak didi call bgtau yg dia lambat sikit .... ok la.... kul 11 lebih tu aku jumpa abg jazz ajer sbb kak didi x dapat dtg sbb ade hal yg x dapat dielakkan.. x dapat aku jumpa kak didi..tapi x per...nnt eyza order lagi...dapat la jumpa ngan kak didi...hi..hi.... aku order ayam LRC sekor n kentang 2 biji..... mmg x rugi la order...sedap banget.... isinya mmg lembut..siap ade lemon sebiji kat dalam montot dia.... hari tu jgk ayam tu abis..licin....
balik tu... aku gi makan dulu kat nasi kandar bistro..baru la ade tenaga nak gi shopping.... hi..hi..shopping la sangat... bukan shopping...aku gi kedai jual barang2 nak wat hantaran... x siap lagi hantaran hitam+putih+silver tu..ade jer brg yg belum cukup... lama la jgk aku kat kedai tu.... pastu gi beli ikan n terus balik..... malam tu aku just masak nasik jer n makan ngan ayam LRC tu...terangkat beb.....aku tau pasal ayam ni pun sbb aku tgk kat blog deela....thank's deela.... malamnya..lepak2 sambil tgk Jangan Lupa Lirik!











Ahad

hari ni ade 2 jemputan kenduri... tapi aku ngan hubby decide nak pg satu jer.... sbb pastu kitaorg ade plan lain.... aku gi kenduri membe satu department ngan aku iaitu AKMAR.... akmar ni kawin ngan org sabah... lagi jauh drpd aku ni...hi..hi.. mekap dia, pelamin ngan khemah mmg cantik... dia buat tema oren putih..masa aku kawin dulu sepatutnya tema aku kaler ni la...tapi baju yg oren putih tu x muat..terpaksa la aku tukar tema ke coklat...kiranya bidan terjun gak la..nasib baik kaler coklat tu muat..hi..hi.... terimbau kenangan lama la pulak....ni ler gambar pengantinnya...















balik kenduri tu... hubby gi potong rambut n aku pg cari gelas berkaki utk buat hantaran potpouri..... nasib baik dapat.... then..kitaorg gerak ke.....





aku gi sini sbb nak beli hadiah besday utk hubby.... 14hb ni kan besday hubby...so..alang2 dah dtg aku terus beli hadiah sekali... hadiah besday hubby + hadiah kawin membe aku..... masa kitaorg kat dalam JJ tu hujan turun lebat tul.... kitaorg makan kat food court jer.....







pas makan.... gi cari hadiah utk kawan aku plak... kul 7 baru gerak balik umah.... malamnya..aku tetap setia tgk Jangan Lupa Lirik.... terer gak Sarah tu.... tapi xde rezeki dia nak dapat 50 ribu.... badan aku rasa letih sgt..ye la...2 hari berjalan2...mggu depan pun mesti penat lagi.... membe aku nak kawin.... 2 hari jgk la aku berkampung kat umah dia nanti....

n sebelum terlupa..aku nak ucapkan ...Selamat Hari Gawai..... Selamat bercuti utk org2 kat Sarawak......

2 comments:

  1. dekat sarawak ke??
    cantik baju pengantin tu... oren gtew

    ReplyDelete
  2. kat ampang...a'ah cantik kan..kena plak pelamin kat blkg kaler itam... naik seri pengantin..hi..hi...

    ReplyDelete