16.6.09

::shopping di jalan T.A.R::

16.6.09,Tuesday, June 16, 2009
sabtu hari tu aku ngan hubby gi jalan T.A.R... kalau ikut perancangan asal nak pg hari ahad lepas balik kenduri..tapi bila fikir2 balik mcm x best lak nak shopping pakai baju kurung..ngan nak jinjing barang lagi... tu yg pg sabtu tu....shopping kain utk dipos ke Sarawak...maklumla utk pakai raya ni....ramai betul org kat sini hari2 cuti camni..malas aku nak snap pic... aku x jln2 sgt..aku tgk muka hubby pun dah penat + boring... Jakel mmg tgh sale giler... tapi manusia nya punya la ramai... sampaikan nak jalan pun susah..last2 aku keluar jer..malas la nak beli kat situ... tgk la lain kali aku pg ngan adik aku plak....jalan2 dua tiga kedai.... pg mydin..pg pasar malam jalan T.A.R...then terus balik.... aku cuma beli.....


kain pasang..untuk baju kurung.....


kerongsang... utk mak mertua aku jual kat sana....


tudung....


kain utk buat baju melayu..... tahun ni tema aku ngan hubby biru muda...so..kain yg biru muda tu hubby le yg punya.... yg purple utk ayah aku n yg hijau utk ayah mertua aku....

tu je yg aku sempat beli.... malamnya packing barang utk dipos.....


barang2 yg bersedia utk dipos... ptg nnt baru pos....

p/s: mak...tggu tau... nanti barang2 ni sampai kat mak....

2 comments:

  1. baru je plan nak amik kaler biru laut ni untuk tema taun ni..hehehhe sweet kan..

    ReplyDelete
  2. x per...kita berbiru laut together-gether...hi..hi..hi..mmg sweet...

    ReplyDelete