10.6.09

::uptown gurl'z::

10.6.09,Wednesday, June 10, 2009
ha..poyo jer tajuk kan.... sebenarnya malam minggu hari tu aku, hubby n adik aku gi......


ha...uptown danau kota.... kitaorg bertiga x de plan nak beli aper pun... duduk umah pun boring gak..tu yg hubby ajak gi uptown tu... mula2 kitaorg gi makan kat kg. baru dulu..dalam kul 11 lebih baru gerak gi uptown..ramai tul org...sampai jammed kat situ...parking pun full...nasib baik time kitaorg round2 cari parking tu ada satu keta tu keluar..dapat la kitaorg parking...jalan2 cuci mata.... masa jalan2 tu aku jumpa pengacara rancangan dapur bujang ngan mak dia (rasa2 aku la tu mak dia..kalau salah sori ek..)..tapi malu nak amik gambar... pusing punya pusing punya pusing....at last.... kitaorg beli......


handbag... yang bunga2 tu aku punya... n yang yg kaler pink tu adik aku yg punya.....

n hubby beli.....


sandal... sbb sandal dia pun dah putus...

dah dapat barang2 tu..kitaorg pun gerak balik sbb dah pukul 1 lebih...aku pun dah ngantuk....

2 comments:

  1. Malam minggu lepas pun I pegi Uptown Danau Kota. Memang ramai betul org kan..

    ReplyDelete
  2. a'ah..ingatkan ramai yg balik kg n ramai yg kawin.. x de la ramai sgt org kat sana..rupa2 tetap meriah....

    ReplyDelete