1.7.09

::exam::

1.7.09,Wednesday, July 01, 2009
semalam aku ade exam kat MAEPS.. 3 hari berturut-turut.... esok baru abis exam... kalau ikutkan abis jer exam aku bole balik umah sbb aku dapat CTR.. tapi mengenangkan kerja berlambak..terpaksa la aku masuk opis hari ni...
Blog aku ni x dapat di hapdet mulai esok sampai la ahad ni sbb aku nak pg bercuti...next entry aku bgtau yer aku pg mana... Bye....

2 comments:

  1. bercuti..????arlegik nya lah dgr perkataan cuti nih..hihihi...hamboiii,best nya bercuti..nak ikut..nak ikut..hihihi

    jemari x leh bercuti lah..bulan 7 ni dah start kursus...adoiii....ahad ni dah kena p sabak bernam selama seminggu..senak juga lah telinga nanti...adoiiii

    ReplyDelete
  2. ha..naper alergik2 ni? :) eyza dah balik pun..camner nak ikut..x per nanti kita buat trip lagi yer....

    kursus kat IPN ker? selamat berkursus...

    ReplyDelete