14.7.09

::geram + happy::

14.7.09,Tuesday, July 14, 2009
first aku nak citer naper aku geram... ni bukan setakat geram... marah ..sakit hati semua dah bercampur aduk ni... citernya camni... semalam aku ade perhimpunan bulanan kat opis... so..aku naik la parking bertingkat kat opis ni...sbb aku dah lambat..malas nak parking tempat biasa..jauh sikit.... sebelah keta aku tu ade la sorg nyonya ni (x la tua sgt..dlm 30-an tapi aku nak pggl nyonya gak) parking sebelah keta aku... dah la dia parking senget... sampai makan side parking aku....sampaikan aku nak keluar dari keta pun kena hati2 takut calarkan keta dia.... dah settle semua tu aku masuk opis cam biasa la... bila ptg time aku nak balik umah...aku tgk keta nyonya tu ade lagi... aku pun masuk la dalam keta dgn berhati2.. x kena langsung keta dia.... tetiba nyonya ni dtg ngan mak dia... masa mak dia bukak pintu tu aku ade pandang melalui side mirror..tapi masa tu aku rasa cam pintu keta dia x kena keta aku... tapi tup2 bila aku balik umah..tgk2..rupa2nya kena kat bawah....bucu tajam yang kat pintu keta dia dah hantam keta aku..berlubang pintu aku.... geramnya.... dah la keta dia keta honda..bila kena keta aku mmg la kemek..... hish...geramnya..... kalau aku tau la kena time tu mmg aku amuk kat situ gak...aku pun silap gak..naper la aku x amik no plat keta dia.... baliknya..aku terus tipon abg j... mula2 aku ingat x nak la susahkan ati dia yg kat langkawi tu..tapi aku dah sakit ati sgt... x leh nak tggu.. terus ngadu.... tapi nak buat macam mana..nak minta gantirugi pun benda dah lepas..aku nyesal sgt parking kat situ.... hari ni aku dah parking kat tmpt asal..biarla jauh sikit dr opis..asal x mencacatkan keta aku......dan x menyakitkan hati aku...

part happy plak....
abg J dah balik.... bestnya..tq yer kengkawan sbb tolong doakan utk aku..semalam kul 11 malam abg j selamat sampai umah.... Alhamdulillah.... dia balik kejap jer..mggu depan kena pegi lagi... alamak..kena tggl lagi..nak buat macam mana..nak cari duit utk aku jgk..hi..hi...dia x bagi aku pg amik kat KL sentral sbb aku demam... lupa plak aku nak citer..smlm aku terpaksa pg hospital sbb batuk aku makin teruk..bila doktor check..dia kata aku dah demam sikit....tapi aku x MC pun...banyak keja....

4 comments:

  1. mmg geram kan bila tgk keta kita kena cam tuh..huhhh...akak pernah alami..sib baik depan mata...bagi pekej lah..makian,cercaan dan ganti rugi...hahhahahhaha

    ReplyDelete
  2. mmg..geram..sedih.. sakit hati.. dah la keta tu baru je brapa bulan keluar.. dah kena camtu... rasanya kalau eyza nampak smlm time nyonya tu ade pun..mmg dapat pakej gak...hi..hi..

    ReplyDelete
  3. mau tak geram... kalau tahu... buat love bite sikit kat tepi kete dia kan....

    ReplyDelete
  4. tu la pasal... kalau tau bukan setakat love bite..cakar harimau pun eyza buat..hi..hi...

    ReplyDelete