19.8.09

::busy::

19.8.09,Wednesday, August 19, 2009
2,3 hari ni aku mmg busy sikit...
tgh buat persiapan utk satu majlis kat opis aku........
aku masuk koir....
group koir kitaorg kena buat preparation sbb esok menteri kesihatan nak dtg opis aku...
asyik kena buat latihan ajer..penat badan..
hubby pun kat langkawi lagi...
balik keja x pyh la aku terkejar2 nak masak..ok la sikit...

n...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 2 Moyang Tinie... Semoga kekal ke akhir hayat... Cepat2 bagi Thaqif adik yer..hi..hi...



p/s: jumaat ni aku balik kg...x sabar nak jumpa hubby n nak mula berposa kat kampung...
g... hang balik kg x mula posa ni?

3 comments:

  1. tak dpt balik la,nnt budget larikss! sian ibu aku.
    aku balik 2nd day raya nnt!

    ReplyDelete
  2. o... aku balik esok..sok aku cuti... tapi sampai ahad ja..tahun ni aku raya penang..hang raya kl dulu ka?

    ReplyDelete
  3. thn ni turn megat so aku rasa thn ni balik jb dulu pastu raya kedua baru pi penang~

    ReplyDelete