2.10.09

::pancit::

2.10.09,Friday, October 02, 2009
Semalam masa aku otw balik umah dr opis.... ade la keta satria blkg keta aku... dia hon2 aku..aku ingatkan dia nak ajak race...laju la aku bawak... rupa2nya dia nak bgtau yg tayar keta aku pancit... nasib baik x jadi ape2 kat aku....
patut la aku rasa lain macam jer keta aku..ni mesti pancit masa aku naik bukit ni... ye la...kat bukit ampang tu kan selalu x-cident..kaca keta bersepah...
nasib baik dah nak sampai umah... aku teruskan jgk la bawak keta... pagi ni aku kena bawak keta hubby gi keje... hubby nak tukar tayar keta aku pagi ni..tghr ni baru aku balik umah tukar keta.... x dapat la aku pg open house membe opis aku....

::balik umah nnt leh la aku masak siap2 sbb ptg ni aku nak buat O.T...::

No comments:

Post a Comment