24.11.09

::geramnyer aku::

24.11.09,Tuesday, November 24, 2009
aku sekarang ni tgh geram sgt ngan Air asia ni...
ye la... kan aku nak balik sarawak raya haji ni...
dah plan la... nak balik kl awal sbb isnin nak masuk keja....
tup2..flight aku yg kul 1 lebih tu dibatalkan & pastu diganti ngan kul 3 lebih.....
hangin la aku... naper last minit baru bgtau.....
dah la bila aku call Air asia...operator dia asyik sibuk jer x angkat2 fon....
bengang la... bukannyer aper...kalau aku naik flight kul 3 lebih....
dekat kul 6 baru aku leh sampai kl...tu belum masuk lagi kalau flight lambat fly....
dah la bila time2 raya ni tiket mahal....... bagi la perkhidmatan yg baik sikit utk customer....
at least... cepat la pick up fon bila customer call....bukan nyer skali aku call... dah 3 hari...
dalam sehari dah x terkira berapa kali aku call....x de nyer nak diangkat....
dulu ok jer... senang jer kalau aku call utk ubah flight......
nak tak nak...kena la aku naik jgk flight tu....
kalau macam ni mesti lambat sampai umah.....x jadi keje la aku gamaknya...

No comments:

Post a Comment