2.12.09

::selamat tinggal sarawak::

2.12.09,Wednesday, December 02, 2009
hari ahad aku dah nak balik kl...pagi2 lagi aku dah kemas2 barang.... dalam kul 12 tghri aku siap...banyak bekalan yang MIL bagi... kotak ajer ade 2...termasuk beg baju 2... dah 4...SIL aku buatkan kek sarawak utk kitaorg bawak balik sebanyak 4 biji..itu ajer dah brapa kilo....aku kena charge 40 hengget sbb lebih muatan lagi....
dalam kul 1 kitaorg gerak gi airport..sepupu hubby yg hantar....flight aku kul 3.20... pas check in...terus masuk dalam...tggu jap..pastu diaorg bg naik flight awal.... kan hari tu aku citer yg flight aku kul 1 lebih tu cancel kan...diaorg gantikan dgn flight yg lebih besar..airbus A330-300..kalau x silap aku airbus ni utk yg pg luar negara aje..mmg besar..ada 4 pintu kecemasan.... rasa mewah je naik flight ni..hi..hi..




















kul 4.15 ptg baru flight gerak sbb hujan lebat sangat..... aku sempat lagi makan spagetti.. sedapnyer... masa tgh fly dia buat pengumuman yg cuaca x elok n flight goyang2..aku dah mula takut dah..tapi Alhamdulillah...aku selamat sampai kat airport kul 5.45 ptg......
ambik bus gi kl sentral n amik teksi balik umah...... nikmatnya dapat tido atas tilam sendiri..hi..hi....


p/s:tahun depan raya sarawak lagi..harap2 la dapat beraya bertiga plak....

No comments:

Post a Comment