16.10.09

::kecewa lagi::

16.10.09,Friday, October 16, 2009
mgkn belum rezeki kami....
UPT menunjukkan -ve...
kecewa sgt...
tapi nak buat macam mana..
sabar je la...
n..
teruskan berusaha...
kawan2..
jgn lupa berdoa utk eyza yer...
moga ade rezeki utk kami nanti...
Amin...

Utk Ceera & Ciput..
Tahniah...
Mummy n Daddy to be!

::jemputan kawin::

,Friday, October 16, 2009
2 hari lepas aku ade terima 1 kad jemputan kawin...
rupa2nya dari membe satu hostel aku dulu masa kat kolej....
nama dia ayu...tapi kitaorg panggil dia Ayu Comot....
sebabnya kat hostel kitaorg ade 2 org nama ayu...
bagi membezakan kedua-dua ayu tu..
kitaorg panggil la sorg ayu comel & sorang ayu comot...
hi..hi...
kak ayu comel...di mana kau skrg???

ok..citer balik pasal ayu comot ni....
x sangka aku...
akhirnya jadik jgk dia kawin ngan Syam...
bukannya aper..
ni la kapel yg pelik bagi aku...
dah banyak kali putus...
pernah gak la aku tolong jd org tengah....
mgkn masa tu darah muda...
asyik nak menggelegak jer....

tapi Alhamdulillah...
akhirnya jodoh diaorg sampai jgk...

Untuk Ayu & Syam...

"SELAMAT PENGANTIN BARU"
pasni jgn gaduh2 lagi tau....
InsyaAllah...kalau xde aral aku pg majlis korang....

p/s: kak tin & g... pg x kenduri ayu nanti... jom la konvoi together-gether....

14.10.09

::busy::

14.10.09,Wednesday, October 14, 2009
Alhamdulillah...
aku dah ok...
berkat doa kawan2....
aku ade banyak nak diceritakan tapi xde masa nak hapdet...
busy sgt....
busy ngan keja....skrg ni pun aku dah start buat O.T...
nak dekat hujung2 tahun ni biasala...
orang kewangan mmg sibuk....

sabtu hari tu aku pg jemputan kawin..
membe aku kawin...
kat Wangsa Melawati....
ni la pengantinnya.... Nurul...

tapi ni gambar kat Kelantan...
kat Kl dia pakai gaun...nice sgt....
masa aku pg kenduri jammed teruk...
pukul 3 ptg baru aku sampai umah pengantin....
Balik tu ikut hubby pg tgk projek dia kat Kepong.....
malam baru sampai umah...

tu je la buat masa ni... bila free sikit nanti aku hapdet lagi....

9.10.09

::x de mood::

9.10.09,Friday, October 09, 2009
dah seminggu aku x update....
bukannye aper...
sekarang ni aku x berapa sihat...
x tau la naper...
pastu mood nak hapdet pun x de...
bila aku dah ok nanti baru aku citer aktiviti terbaru yer...
doakan aku cepat sembuh....

2.10.09

::x jadi::

2.10.09,Friday, October 02, 2009
tadi aku dah berkobar-kobar la nak balik umah tghr ni sampaikan sanggup x pg open house.... tapi..... keta hubby yg aku pinjam pagi tadi tu pulak yg buat hal... x bole start... alamak... apehal plak ni... hubby plak ade kat kepong...keta aku masih kat bengkel... nak tak nak.... kunci balik keta n dok kat opis jer la lunch ni.... x dapat la nak balik umah...tggu hubby dtg amik aku ptg nanti jer la....tgh pikir..nak buat OT ke x?

::pancit::

,Friday, October 02, 2009
Semalam masa aku otw balik umah dr opis.... ade la keta satria blkg keta aku... dia hon2 aku..aku ingatkan dia nak ajak race...laju la aku bawak... rupa2nya dia nak bgtau yg tayar keta aku pancit... nasib baik x jadi ape2 kat aku....
patut la aku rasa lain macam jer keta aku..ni mesti pancit masa aku naik bukit ni... ye la...kat bukit ampang tu kan selalu x-cident..kaca keta bersepah...
nasib baik dah nak sampai umah... aku teruskan jgk la bawak keta... pagi ni aku kena bawak keta hubby gi keje... hubby nak tukar tayar keta aku pagi ni..tghr ni baru aku balik umah tukar keta.... x dapat la aku pg open house membe opis aku....

::balik umah nnt leh la aku masak siap2 sbb ptg ni aku nak buat O.T...::