1.1.10

::happy new year ladies::

1.1.10,Friday, January 01, 2010
Selamat tahun baru..... korang sambut tahun baru kat mana?apa azam utk tahun ni? azam aku? erm... aper yer? blom tahu lagi la...ha...ha..ha...dah masuk tahun baru tapi x de azam lagi? tapi yg pasti aku nak berusaha utk dapatkan sesuatu yg aku ngan hubby tggu2 selama ni......

kalau ikut perancangan awal... aku ngan hubby nak sambut kat bukit ampang.....
aku x bawa keta hari ni sbb aku tumpang hubby.....ingatkan sempat la balik awal...
balik umah dulu....mandi... baru pg lepak kat bukit ampang....
tapi at last... hubby sangkut dalam jammed...pas maghrib baru hubby sampai kat opis aku....
kitaorg pg pasar malam beli makanan utk bekalan melepak jap lagi.... bila sampai jer kat bukit tu, rupanya ramai org meniaga kat situ...dah mcm pasar malam plak..... kitaorg dapat parking strategik la jgk...tapi awal sgt kitaorg sampai sana...dalam kul 9........lepak jap...makan makanan yg beli kat pasar malam tadi..... tapi masih awal lagi..org mmg ramai la kat situ.... aku rasa macam malas jer nak tggu sampai kul 12 kat situ..tambahan plak lom mandi lagi.... rupa2nya hubby pun nak ajak aku balik...tapi dia takut aku merajuk...last2 aku ajak hubby balik..... tgk kat tv jer la....
balik umah..mandi..baru la rasa badan ni fresh sikit....
keta punya la banyak kat bukit ampang n look out point tadi... (sori gambar kabur sbb amik pakai kamera cap ayam lagi) ada yg terpaksa parking jauh semata-mata nak pg sana...... at last aku ngan hubby sambut detik 12 malam kat umah jer..tapi x kisah la sbb dr balkoni umah aku ni pun bole tgk bunga api.... lagi best sbb pastu bole terus tido..hi..hi..hi...

p/s: bosannya sbb esok aku kena keja... time org semua cuti...aku kena pg opis...menci aku....

No comments:

Post a Comment