28.3.10

::Pa&MA::

28.3.10,Sunday, March 28, 2010
jgn salah faham.... rezeki aku lom sampai utk jadi pa&ma... sebenarnya aku nak citer yg dalam majalah Pa&Ma keluaran terbaru ni ade citer ttg hospital pilihan utk bersalin.... utk ruangan hospital kerajaan, hospital tmpt aku keja jadi pilihan... kat hospital tu, walaupun gov, husband dapat teman wife bersalin, lagipun hospital ni dah dapat pengiktirafan Hospital Rakan Bayi.... so, pada sesapa yg blom tau lagi nak bersalin kat private @ gov...bole la beli majalah ni (wah..promote majalah plak). hospital gov skrg pun dah setaraf ngan private... so, tepuk dada... tanya husband.... sbb dia yg nak bayar bil hospital nanti...ha..ha...

No comments:

Post a Comment