11.12.10

::Harap mama cepat sembuh::

11.12.10,Saturday, December 11, 2010
Salam....

hari ni dah 3 hari mama sakit.... mama kat wad.... kitaorg adik beradik kesian kat mama.... sekarang ni kitaorg semua ada kat kg.... gilir2 jaga mama kat wad.... tapi semalam adik aku alang temankan mama.....
sampai sekarang dr masih x dapat kesan mama sakit apa. adik aku kata, masa hari khamis tu.... tetiba ja dia dgr bising2 kat luar bilik.... dia pun keluar n nampak hidung ngan mulut mama berdarah... terus semua panik... pagi tu jgk (lebih kurang pukul 12 lebih pg), jiran bawa mama pg Hospital Seberang Jaya.... kul 3 pagi baru balik... pihak hospital suruh bawa mama pg Hospital BM... pastu mama kena tahan kat wad sbb darah x berenti-renti mengalir.... mula2 mama x nak bgtau aku ngan adik aku yg dok kat kl sbb mama x nak menyusahkan aku.... tapi akhirnya mama mengalah jgk... terkejut aku bila dapat panggilan pukul 4.30 pg....airmata mmg dah x dapat ditahan-tahan lagi... sampai ke subuh aku x dapat lelapkan mata..... kalau ikutkan malam tu jgk aku nak balik, tapi aku terpaksa tggu adik aku yg keja shift sebab dia nak ikut balik....pg tgk mama kat hospital... hidung mama diaorg masukkan tiub.... tangan mama kena cucuk.. kesian sgt kat mama....

tapi alhamdulillah... hari ni tiub kat hidung mama dah dibuka... mama pun dah bole bersembang cuma still lagi kena makan bubur.... harap2 mama cepat sembuh.... along sayang mama.... cepatla sembuh mama.....

No comments:

Post a Comment