12.3.11

::Citer Basi CNY::

12.3.11,Saturday, March 12, 2011
membe aku tanya... aper citer basi yg aku nak tulih tapi lom tulih2 lagi.... ala.. bukan citer apa pun... ni citer masa CNY tempohari la....... family aku dtg dr Penang.... so, kitaorg adik beradik buat family trip ke PD ngan Melaka...... tahun lepas kan dah ke Langkawi... tahun ni ayah aku tingin sgt nak ke Melaka..... so, kitaorg decide nak tido pd semalam n melaka semalam... last minit hotel kat pd yg kami nak duduk tu penuh.... terpaksa bermalam kat melaka 2 mlm....gi pd dulu, n pas sembahyang jumaat baru gerak ke Melaka.....malas aku nak citer panjang2.. korang layan jer la sebahagian gambar2 kitaorg hari tu..... Peace!






























Peace! EyzaMiel

No comments:

Post a Comment