22.3.11

::Disebabakan dapat kupon Free::

22.3.11,Tuesday, March 22, 2011
kan hari sabtu tu aku ala2 merajuk sikit ngan mc'd sbb x dapat beli breakfast box tu.... tgk sini...
tetiba smlm, aku baca kat blog kak miela77 ttg kupon mc'd free...
o.. baru la aku tau naper ramai sgt org kat mc'd, padahal lambat lagi nak gaji.....

aku pun try la print satu n citer kat hubby.... pastu hubby tanya.. "x merajuk lagi ker?"..
aku pun jawab, " x, sbb offer dia best... dah x merajuk cuma dah x nak gi kaunter budak sengal tu"... hubby pun cakap,"ok, sok kita sarapan kat mc'd sbb abg meeting kul 10. so, sempatla kalau nak sarapan"...
yea.... dalam hati ni doa2 gak la jgn ramai cam hari tu.... masa aku sampai tu ada dalam 6 org depan aku... aku pun dengan semangat kobar2 ni beratur la.. nasib baik budak sengal tu x der...... :)

aku siap beli....  set hotcakes ngan set sausage mcMuffin with egg n dapat free 2 Big Breakfast... at last, x habis pun.. tu la, tamak sgt... tapau bawak balik opis...lunch tu aku makan hotcakes n burger.... tapi ok gak, jimat duit utk lunch....

sampai opis semua tanya... "wah, makan mc'd... (kitaorg kat sini kalau hujung2 bulan tu cam jakun sikit kalau mkn mc'd.... :)  )aku pun citer la ttg kupon ni....n habis aku edarkan kupon ni kat budak2 opis... diaorg kata esok nak serang mc'd.... habis la... akukah yg bersalah?oh tidak!

sesapa yg nak kupon ni,bole la pg blog kak miela77... Print ajer...

p/s: jgn cakap aku yg suruh tau! :)

eyza

No comments:

Post a Comment