23.3.11

Mc'D diserang!!!!

23.3.11,Wednesday, March 23, 2011
Hai semua... dah sarapan ke?
Kan semalam aku jadi pengedar baucer2 Mc'D....
Hari ni kitaorg semua beramai-ramai serang Mc'D sbb nak breakfast yang free tu.... :)
mentang2 la Mc'D cuma depan opis... :)
membe aku siap cakap "kalau camni, tiap2 hari la kita breakfast kat sini"...
mak ai.. biar betul... gemuk la cam tu...
tapi betul gak, kat ampang ni kalau sekali beli sarapan kkdg mencecah 6 ke 7 ringgit... tu belum masuk lunch..... baik makan kat mc'd jer... tapi utk aku yg tgh try utk mengandung ni... mmg x elok makan selalu kan..... InsyaAllah, aku akan kurangkan... tapi bila promosi ni abis.. Bole? :)

p/s: Happy Breakfast!


eyza

2 comments:

  1. ait tanya pulak.insyaallah jap gi sampai la tu ;)
    dear betul ke kalu nak ngandung takleh mkn mcd.eka suka mcd.rp seb baik kat sini takde mekdi.ahahahhahaa


    susah la nak buang tabiat tanak makan mekdi...sebati dgn diri dah

    ReplyDelete
  2. eka..
    eyza ade baca kat mana yer.. tak ingat la.... dia kata kalau nak ngandung kena elakkan makan jambu batu (peberet eyza ni).... mekdi, kfc, pizza n yg fast food la,asam jeruk @ apa2 yg dijeruk... banyak sebenarnnya yg kita kena pantang... tapi sampai skrg eyza asyik langgar pantang ajer... :)

    ReplyDelete