23.4.11

::Belacan::

23.4.11,Saturday, April 23, 2011
Bukan belacan yang untuk buat sambal belacan tu...
Tapi Bukit Belacan...

Citer Ahad minggu lepas...
Ahad dah nak berjumpa ngan Ahad, baru la aku nak post kat sini.. :)
Minggu lepas, kitaorg buat plan gi berkelah kat Taman Rimba Ampang aka Bukit Belacan...
Walaupun tak ramai tapi still best....
Tak yah citer lebih2 la..
Layan gambar dah la yer....
sebab citer pun dah basi...









Banyak gambar yang x bole upload sebab lembap mcm kura-kura.. :)
Ini jer yang ade....


Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

No comments:

Post a Comment