9.4.11

::Bosan::

9.4.11,Saturday, April 09, 2011
Walaupun hari ni aku cuti... tapi tetap bangun awal cam nak pergi keja...pas suboh terus buat breakfast untuk hubby..... hari ni hubby keja... aku cuma buat cucur udang n air teh.... pagi2 hubby jarang nak amik heavy breakfast kalau hari dia keja.....
Bila hubby dah pergi keja... aku rasa bosan sangat..... kalau ada anak x lah bosan camni... bole melayan karenah dia.... ni, tinggalla aku sorang2 kat umah..... pas buat keja umah n masak pun still bosan lagi... aku ni dah la jenis x tido siang.... x tahu nak buat apa... last2 bukak laptop n taip entry ni... pun rasa bosan gak....pas ni x tahu la nak buat apa pulak....

p/s: abang, cepatla balik.... busan ni......

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

1 comment:

  1. salam.....

    singgah sini folo ur blog..**97

    *insyallah...belum ada rezeki lagi tu....anak rezeki allah..bykkan berdoa...:)

    ReplyDelete