::Bosan:: - eyzamiel

9.4.11

::Bosan::

Walaupun hari ni aku cuti... tapi tetap bangun awal cam nak pergi keja...pas suboh terus buat breakfast untuk hubby..... hari ni hubby keja... aku cuma buat cucur udang n air teh.... pagi2 hubby jarang nak amik heavy breakfast kalau hari dia keja.....
Bila hubby dah pergi keja... aku rasa bosan sangat..... kalau ada anak x lah bosan camni... bole melayan karenah dia.... ni, tinggalla aku sorang2 kat umah..... pas buat keja umah n masak pun still bosan lagi... aku ni dah la jenis x tido siang.... x tahu nak buat apa... last2 bukak laptop n taip entry ni... pun rasa bosan gak....pas ni x tahu la nak buat apa pulak....

p/s: abang, cepatla balik.... busan ni......

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

1 comment:

  1. salam.....

    singgah sini folo ur blog..**97

    *insyallah...belum ada rezeki lagi tu....anak rezeki allah..bykkan berdoa...:)

    ReplyDelete