26.4.11

::Pasal Cuti-cuti sebagai orang Bujang::

26.4.11,Tuesday, April 26, 2011
2,3 hari ni kitaorg asyik citer pasal Percutian ke ..... (dirahsiakan dulu)....
Semua dah tak sabar-sabar...
Bukannya ramai pun....
4 orang jer...
3 bini orang dan sorang anak dara...
Tapi yang 3 bini orang ni x sedar yang diri tu bukan bujang lagi...:)

Tapi ketiga-tiga kami ni still tak ade rezeki nak dapat baby...
Bole la berjimba-jimba sebagai orang bujang...
Tapi kitaorang semua dapat izin dari hubby masing-masing tau!
Kiranya, percutian ni untuk tenangkan fikiran sambil bershopping.... :)

Mula-mula kitaorg plan nak pergi naik flight...
Tapi last minit tak jadi sebab airport agak jauh dari Pusat Bandar....
So, kitaorg decide naik bas...
Best jugak...
Baru adventure....

Kemana Percutian aku? Tunggu.................


Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

No comments:

Post a Comment