28.4.11

::Pasal Cuti-cuti sebagai orang Bujang~Part TWO::

28.4.11,Thursday, April 28, 2011

Wah.. siap ade part by part....
Selagi belum pergi...
memang aku akan citer jer ttg percutian ni (padahal bukan bercuti pun, more tu shopping).....
Korang jangan muntah ijo lak yer....

Citer Part TWO tentang tiket bas yer....

Mula-mula kitaorang decide nak naik bas Nice Executive Coach yang siap ade Pramugari/Pramugara tu (kalau bas panggil pramugari gak ker?)...
Tapi, pastu tak jadi pulak sebab tak ade orang nak tolong belikan tiket kat KTM KL....
Memandangkan kat Ampang ni ade kaunter tiket Transnasional.....
So, kitaorg decide naik bas Transnasional aje la...

Semalam, dengan semangat kobar2....
Pergi la terjah kaunter tiket tu....
Alhamdulillah... dah dapat tiket....

Maknanya, percutian ni memang cornfirm la (harap2 berjalan seperti yang dirancang)...


eyza

3 comments:

  1. Jgn lupa ole ole keychain utk kekda yeww. teheheheh

    ReplyDelete
  2. kak Fisa..
    Tq.. :)

    kak Reen...
    InsyaAllah...hi..hi..

    ReplyDelete