20.4.11

::Tutorial Cara Pasang Heartbeat::

20.4.11,Wednesday, April 20, 2011
Entry ini telah dilekatkan dengan gam Gajah... Untuk entry berikutnya, sila scroll ke bawah :)




Korang nak dapat duit lebih x? Dengan berblogging pun kita dapat tambah pendapatan....Jom la daftar Heartbeat.... Jangan risau, walaupun korang mendaftar dgn Heartbeat, pendapatan korang dgn nuffnang xkan terjejas sbb Heartbeat bukanlah pesaing nuffnang......

Di bawah ini adalah sedikit info ttg Heartbeat:
  • HeartBeat merupakan sebuah syarikat yang menjual barangan hadiah dan sourvenir yang unik dan cantik dimana produknya tidak terdapat di kedai sourvenir lain di Malaysia. Semuanya dibuat khas mengikut kehendak dan citarasa pelanggan sendiri.
Ok, meh sini aku citer mcm mana nak daftar Heartbeat ni... Ops lupa pulak nak bgtau... setiap kali orang klik untuk daftar Heartbeat ni korang akan dapat duit.

Mula-mula...
Klik kat ikon bawah header aku macam dalam gambar kat bawah....



Pastu akan keluar macam ni.....


Klik kat tempat yang aku tandakan dalam gambar (Create Account)

Pastu akan keluar mcm kat bawah ni....


korang isi semua tu..... dah habis click continue n pastu akan keluar menu baru.Sila klik "Join HB!Affiliate". Lepas tu sila klik online application dan bole isi maklumat blog dan cara bayaran akan dibuat.Sila klik continue bila semua maklumat dah lengkap.

Pastu, sila klik "My HB!Affiliate" untuk dapat banner...



Last sekali, klik "Get A Code" untuk dapatkan HTML utk diletakkan di blog.



Korang bole pilih banner yang macam mana yang korang nak......


Ok? Clear tak penerangan aku ni? kalau x faham leh tanya aku yer....




2 comments:

  1. salam..
    fika nk tanya la..nuffnang tu bagi duit ke?eyza dapat slalu brapa??

    ReplyDelete
  2. yup..nuffnang akan bg tapi ade syarat2nya.... eyza x pernah dapat lagi.. sbb dah lama x aktif blog... x banyak pun duit dlm tu... :)

    ReplyDelete