6.5.11

::Besday Mak & Ayah::

6.5.11,Friday, May 06, 2011
Aduh..
apahal la susah sangat nak upload gambar malam ni....
punya la lembap...
aku nak citer pasal sambutan Besday mak ngan ayah masa aku balik kg tempohatri...
kami adik beradik memang dah plan sambut awal sebab semua dah berkumpul time tu....
tapi cam x best pulak nak citer sebab x leh masukkan gambar....

Hari ni besday mak yg ke 49...
Happy Besday mak...
n x lupa jugak happy belated besday untuk ayah pada 2 mei hari tu....


Mak dan Ayah,
Selamat Hari Lahir...
Semoga Panjang Umur...
Murah rezeki....
Maafkan along sebab masih lagi x dapat bagi cucu untuk mak dan ayah....
Along sayang mak dan ayah sangat-sangat...
Muah....




Oh! I miss mak n ayah so much....

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

3 comments:

  1. mudanya mak awk.. hehe. awk anak sulung yer?.. xmo sedih2 tau. nnti hormon xstabil ssh nak conceive *ingatan utk diri sendiri jugak :)* awk, sy nak tanyalar kat sidebar awk ada doa nabi ibrahim.. awk ada tak yg doa sama dlm version jawi?..

    ReplyDelete
  2. a'ah..eyza anak sulung.. mak dulu kawin umur 19.. umur 20 dah dapat eyza.. :) eyza pun tgh cari doa dalam version jawi gak..lum jumpa la awak..nnt kalau jumpa eyza share yer...

    ReplyDelete
  3. Eyza : sayu hati saya awak ckp cm2...
    saya pun tak dapat bagi cucu lagi..=(
    Kalau orang lain tak sabar nak tengok anak kita, apatah lagi kita sendiri kan....
    bukan kehendak kita eyza, Allah yang rencanakan...
    Redha ya...Insyaallah satu hari nanti...=)

    ReplyDelete