20.5.11

::Karok's::

20.5.11,Friday, May 20, 2011



Lunch tadi membe aku ajak pergi rumah dia....
sebab apa?
ha....
sebab....
kitaorg layan karaoke kat umah dia.. :)

kitaorg drive-thru je kat mc'D..
beli lunch n gerak ke umah membe aku..
x jauh pun...
cuma 10 minit jer dari spital....

memang ber'karok' sakan la kitaorg....
free beb..
kalau gi Red Box..
maunya habis gak duit yang tinggal nyawa2 ikan ni... :)

aku siap bawak kamera bagai...
lom sempat posing...
tgk2 bateri dah abis..
alamak macam mana la aku leh x perasan pulak..
jadi..
x der la gambar kami berkarok bagai....
tgk jer la gambar kartun kat atas tu yer... :)

Esok nak balik kampung sebab ade hal family yang perlu diselesaikan... harap2 semuanya berjalan dengan lancar... Amin...


Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

No comments:

Post a Comment