19.5.11

::Nur Kasih The Movie::

19.5.11,Thursday, May 19, 2011

Akhirnya...
Filem yang aku tunggu-tunggu....
keluar gak kat pawagam...

Mula2 ingat nak gi tgk hari ni ngan hubby...
Maklumla hari pertama...
tapi. rasa cam sayang pulak nak miss citer Nora Elena kat TV3 tu..
kalau gi tgk midnite pulak....
takut esok malas nak pergi kerja....

Erm...
tanya hubby..
dia cakap ikut suka...
Nak tgk hari ni ok, nak tgk esok pun ok....
sebab dia x dela fanatik sangat..
bini dia jer yg over.. :)

Fikir2 balik....
esok kut...
tapi rasa cam nak tgk hari ni gak....
Camne nak buat tu? :)

p/s: Rasa cam nak half day ajer.. Bos! bole ker?

eyza

3 comments:

  1. sama la kita kena penangan nora elena..... weekend pun boleh nak tgk nur kasih....half day pun boleh

    ReplyDelete
  2. eyza,
    saya p dulu...heheeee =)

    ReplyDelete
  3. su su..
    betul tu... weekend pun kita leh tgk Nur Kasih kan... :)

    Anieshq..
    ala... ni yg jeles ni.. :)

    ReplyDelete