6.6.11

::Dari KL ke Seremban::

6.6.11,Monday, June 06, 2011
Balik kerja tadi hubby ambik...
hubby ajak gi Seremban sebab anak buah hubby ade kat sana..
Dia ade pertandingan hoki mewakili pasukan sarawak...
Alhamdulillah..
ade la pelapis hubby... :)
Nak harapkan anak sendiri, x tau lagi bila..

Aku x berapa familiar sangat jalan2 kat seremban ni....
Kitaorg pun berpusing-pusing cari Sekolah Menengah Sains Tuanku Munawir...
pastu aku pun search la kat internet,cari peta ke situ...
dah tgk peta baru jumpa sekolah tu..
padahal hubby pernah keje kat area sana dulu..
hubby bole x pasti pulak sekolah tu yang kami cari...
kalau x, awal2 lagi kami dah sampai...

Jumpa anak buah hubby kejap jer..
dalam 15 minit je sbb dah magrib...
dia pun x bole keluar sbb coach x der...
pas dah salam semua..
kitaorg pun gerak balik Kl....

Penat la jugak sebab tersangkut dalam jammed..
Tapi, Alhamdulillah..
selamat sampai KL...


Terlepas siri Nora Elena petang ni.. Frust...

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

No comments:

Post a Comment