7.6.11

::Exam lagi::

7.6.11,Tuesday, June 07, 2011
Malam ni aku kena tinggal sorang-sorang lagi...
hubby kena outstation ke Johor....
Sunyi sangat...

Nak baca buku pun takde mood (alasan).. :)
ops! lupa pulak..
esok aku ade exam lagi...
kali ni exam BITK..
just untuk mereka2 yang kerja dalam bidang kewangan..
ni kali kedua aku amik...
susah tau nak lepas exam ni...

Aku exam kat Perbadanan Putrajaya...
Harap2 perjalanan esok berjalan lancar..
jangan la jd macam kes exam KPSl tempohari.. :)

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

3 comments:

  1. caiyok..caiyok..lulus nati leh tmbh duit poket kan?? huhu

    ReplyDelete
  2. PUANSTOBERI...
    a'ah.. nak dapat tambahan 40 hengget pun susah bebenor.. :)

    chinta...
    tq.. ;)

    ReplyDelete