17.8.11

::Akhirnya Doa Termakbul::

17.8.11,Wednesday, August 17, 2011



Sebenarnya dah lama nak buat entry ni... tapi tenet kat umah aku ni asyik buat hal ajer.... hari ni baru la dapat buat....

Aku rasa hepi sangat bila tau Lady Mira dan Wiyah yang sama2 TTC cam aku dah pregnant...Alhamdulillah, termakbul jugak doa kalian.... Tahniah sangat tau Mira dan Wiyah....Jaga kandungan baik2 dan jangan lupa doakan geng2 TTC yang lain.... dan tak lupa jugak untuk wife abang Ben yang pun dah pregnant jugak..... Wah! di bulan yang mulia ni, makin ramai yang pregnant.. harap2 lepas ni giliran aku pulak..... Amin...

Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

5 comments:

  1. terima kasih eyza. Semoga ada rezeki kalian nanti. Sy tetap akan doakan utk smua kawan2 ttc.

    ReplyDelete
  2. INSYAALLAH EYZA...ADA REZEKI KITA NANTI...AMIN...

    ReplyDelete
  3. semoga Allah swt makbulkan doa awak...amin...

    ReplyDelete
  4. Lady Mira...
    InsyaAllah... Mudah2an doa kami pulak yang termakbul... Amin...

    Azeani...
    Amin.....

    MrsFirdxora....
    InsyaAllah.. Amin...

    ReplyDelete
  5. thanks eyza...insyaAllah ada rezeki eyza nanti,sabar ye masanya akan tiba ;-)

    ReplyDelete