12.8.11

::Sekolah Dalam Hospital::

12.8.11,Friday, August 12, 2011
Hari Khamis tempohari isteri Timbalan Perdana Menteri, Puan Sri Noorainee Abdul Rahman datang opis aku sempena Pelancaran Program Sekolah Dalam Hospital...
Aku pulak salah sorang urusetia yang ditugaskan untuk menyambut ketibaan Puan Sri...
Agak gementar jugak sebab ni 1st time aku nak jumpa dengan Puan Sri....


Urusetia bergambar sementara menunggu ketibaan Puan Sri...


Gambar kami lagi.. kami semua memang pantang tengok kamera, mula la nak posing...


Tengah bersiap sedia menyambut Puan Sri...


Adik2 yang comel dan bersemangat patriotik... cantik baju bendera tu...


Akhirnya, Puan Sri tiba juga... bila tgk live Puan Sri lebih cantik berbanding tengok di TV....


Puan Sri sedang bersalaman dengan kami... gambar aku tgh bersalam fotografer x amik pulak.. nasib baik ade gambar ni...


Ketua2 jabatan sedang bersalam ngan Puan Sri sambil diiringi oleh Datin Pengarah....


Tengah melawat bilik darjah yang digunakan untuk belajar oleh pesakit kanak2 di sini...


Selesai sudah lawatan Puan Sri...

Tapi, aku tabik la ngan Puan Sri ni...
dengan adanya program ni, tak ada la pesakit-pesakit kanak-kanak yang ketinggalan dalam pelajaran sebab di hospital pun mereka boleh belajar.. siap ade cikgu lagi.. semoga Program ni dikembangkan ke hospital-hospital lain pulak nanti....


Kalau nak duit lebih, jangan lupa klik kat sini yer...

2 comments:

  1. eka tak bape paham sgt program baru ni....maksudnya cikgu cikgi ni kene g sspital bila bdk skt je ke atau mmg doplohpat jam kat spital

    ReplyDelete
  2. Eka, eyza pun sebenarnya x paham sangat.. :) tapi yang eyza tau, cikgu2 tu semua memang gred DG, maknanya cikgu2 betul la tapi digaji oleh KKM (kalau x salah la).. rasanya diaorg x de la 24 jam kat situ.. ikut jadual2 kelas..

    ReplyDelete