30.11.11

::Balik Kampung::

30.11.11,Wednesday, November 30, 2011
Cuti Maal Hijrah hari tu aku balik kampung..... hubby tak dapat balik sebab keja.. terpaksa la aku balik naik bas... takpe la,bukan tak biasa pun.. dulu-dulu, masa bujang, bas la pengangkutan utama aku tiap kali balik kampung....

Lagipun, aku balik kali ni sebab nak tengok adik aku,baby....Lepas dia operation, aku lom tengok dia lagi... Alhamdulillah, dia dah makin sihat.... kesian pulak kat dia, asyik terperap jer kat umah...aku pun bawak la dia, achik ngan cousin kami gi jalan-jalan....

Mula-mula, kami gi Jusco Perda. Baby ngan achik nak gi beli baju kat Pdi....

Ramai tul orang kat kedai Pdi...

Budak yang hepi sebab dapat baju kat Pdi ngan Padini...

Masa ni kitaorang tengah sibuk nak belikan kasut untuk ayah aku....
Puas jugak la shopping kat sini...sempat rembat baju untuk aku, kasut untuk ayah aku dan handbeg ngan wallet untuk mak aku....

Dah penat round Jusco, kami gerak pulak ke Sunway... adik aku nak beli beg sekolah... dia tak nak beg lain... nak body glove aje... terpaksa la gi ke sana pulak....

Dah penat shopping, apalagi... cool blog la pulak.....

Budak yang hepi kali kedua sebab dapat beg body glove yang diidam-idamkan...
Hepi jugakla aku tengok baby dah makin sihat.... tu yang aku bawak dia gi jalan-jalan.... Mula-mula, dia nak ikut aku balik KL, tapi tak dapat la pulak sebab 7 Dis ni dia kena gi jumpa Doktor lagi...

nota: takpa la dik, dah sihat nanti mai umah along tau...

3 comments:

  1. wahhh shopping kat jusco perda ehh..kalu tesempak kat situ agak2 kenai tak?ahaks

    ReplyDelete
  2. Fika..
    kenai kut.. tapi eyza ni kadang2 jenis takut nak tegur, takut salah orang.. :)

    ReplyDelete
  3. Visit www.paloh.co.cc Free Tv Online HBO,Cinemax,Star Movie,Axn And tv 1,tv2,tv3,ntv7,tv9 and more

    ReplyDelete