25.11.11

::Nyaris-nyaris kereta aku kena langgar::

25.11.11,Friday, November 25, 2011

Hari ni balik lambat lagi... dalam kul 8 tadi baru kuar dari opis....Nasib baik hubby nak amik aku malam2 ni.... Bila hubby sampai, aku ajak la hubby pegi bank jap sebab aku nak amik duit.. esok nak balik kampung...

Kebetulan  hari ni, banyak sangat kereta kat depan bank...pastu,banyak pulak keta yang parking berlapis..jammed la tempat tu.... Masa ni la keta aku nyaris2 kena langgar....yang buat aku bengang, tetiba ade 1 keta ni, dia parking block keta orang... keta aku belakang keta dia... tak lepas la hubby nak lalu....pastu, dia dok mengundur sebab nak jugak selit kat situ... dalam dok kalut2 ngan keta depan tu, tetiba.. ade satu kereta nak keluar dari parking... dah la jammed, dia keluar punya la laju... nasib baik aku nampak, terus aku hon kuat2.... baru dia berenti.. terus aku kuar dari keta, tengok kat tepi pintu aku.. sikit jer lagi nak kena... nasib baik aku perasan tadi... pastu, bila aku pandang dia, bole pulak dia ajak aku gaduh.. hubby dah bengang dah..hubby terus keluar nak bersemuka ngan dia la.. apa yang dia tak puas hati... jenuh aku sabarkan..kalau tak, memang gaduh besar la tadi....

nota: tak sabar nak balik kampung esok.. tapi balik naik bas aje sebab hubby tak balik... kali ni aku balik sebab nak tengok baby....


No comments:

Post a Comment