24.11.11

::Stress!::

24.11.11,Thursday, November 24, 2011

Huh! stress betul sekarang ni..Hari ni kul 9 malam baru aku balik dari opis... Orang yang buat Kewangan memang stress sangat bila hujung tahun... masa ni la nak kejar bayar Upah Jahit la, bayaran la, report bonus la... Memang la tension...

Tadi pun aku balik lambat sebab buat report Bonus.... Yang buat aku bengang, tengah key-in data... tetiba pulak PC 'hang'... aduh... ni yang buat aku stress tu.... call Unit I.T, diaorang suruh shut down dulu, pastu baru bukak balik..pun tak bole gak....

 Dahla report tu aku baru tau kena buat pagi tadi....pulak tu kena hantar sebelum 30 hb Nov ni.. aku pulak dah plan nak balik kg hari sabtu ni sampai la hari selasa... maunya aku tak stress.... Report tu untuk staff seramai 2000 orang... Bila PC dah buat hal, macammana aku nak buat kerja...

nota: kalau asyik stress2 camni.. macammana la aku nak 'lekat'... rasa cam nak mintak tukar Unit jer....


No comments:

Post a Comment