15.11.11

::Tahniah kawan-kawanku::

15.11.11,Tuesday, November 15, 2011
Tahniah untuk....

Kak Tinie...
kerana kehadiran orang baru...
Comel sangat si kecik....
Mesti abang long Thaqif hepi sebab ade adik....

Ahmad Taufiq Akmal DOB: 20-10-2011 4.25 pm WB :2.63
Tahniah juga untuk...
Jie...
Sebab bakal dapat orang baru...
Aidan pun mesti hepi nak dapat adik kan?

p/s: Kak Tin & Jie, doakan eyza pulak menyusul pasni.. ;)


2 comments:

  1. TQ eyza.free2 dtg la umah..dh lama tak jumpa byk nak di story kan..INSYALLAH KTIN DOAKAN EYZA N JAMIL DIMURAHKAN REZEKI NAK DAPAT BABY NANTI.TUKAR LA LAGU NI SEDIH KTIN BILA BUKA BLOG EYZA NI..EYZA JGN SEDIH.KTIN FAHAM BERAT MATA MEMANDANG BERAT LG EYZA YG MENANGGUNGNYA...ENJOY UR LIFE YA LOTS OF LOVE dr Ktini+ Ahmad Thaqif + Ahmad Taufiq muahhh

    ReplyDelete
  2. Kak Tin..
    Terharu pulak eyza bila baca komen kak tin ni (termenangis jap-cengeng kan eyza sekarang?)
    tadi mula2 plan nak gi umah kak tin, tapi kat sini asyik hujan jer.. cam malas lak nak kuar.. memerap jer kat umah..
    Ntahla kak tin, sekarang ni eyza suka sangat dengar lagu ni.. maybe lagu ni kena sikit2 ngan perasaan eyza kut.. nanti2 bila dah boring, eyza tukar lagu lain pulak.. :)

    ReplyDelete