7.12.11

Ultimate Cheesy 7 bites

7.12.11,Wednesday, December 07, 2011


Lunch semalam aku n geng decide nak try Pizza yang baru tue... Ultimate Cheesy 7 Bites... Aku ni pulak memang penggemar cheese... memang sesuai la Pizza ni ngan aku.....







Pizza ni Cheese semata-mata..kalau nak tambah topping lain kena charge 3 ringgit... Kami tambah Hawaian Chicken... Tapi, sebab cheese terlampau banyak, tak rasa langsung topping tu....

Kesimpulan: Pizza ni terlalu muak sebab banyak sangat cheese... aku lebih suka pizza biasa jer....Sedap.... :)

Nota: Akhirnya Cik P datang dengan banyaknya... Dah 2 hari perut meragam.... Mudah2an cycle kali ni akan berjaya...

No comments:

Post a Comment