3.1.12

::Mood Sedih::

3.1.12,Tuesday, January 03, 2012
Hari ni aku sedih sangat...
Sedih sebab belom dapat rumah sewa..
Sedih sebab aku period dan bermakna usaha aku bulan lepas tak berhasil..
Sedih sebab hubby takde kat sini.. nun ade kat Melaka, kerja...
Sedih bila tak dapat balik kampung.....
Sedih bila dapat tau satu berita sedih.....

Kat opis tadi, kawa-kawan cerita tentang sorang staff kat Unit Kejururawatan....
Dia dah sakit nak bersalin....
Tapi, bila pergi hospital, Dr suruh dia balik dulu...
Tak sangka pulak, dia balik Kedah pastu..
Maybe, dia ingat dia sempat bersalin kat kampung...
Tapi, bila sampai sana...
Anak dia dah meninggal, Lemas dalam kandungan...
Sedihnya...
9 Bulan 9 hari bawak baby dalam kandungan...
Bila sampai masa nak lihat...
Allah lebih sayangkan anak dia..
Sedih sangat...
Semoga dia tabah menghadapi semua ni...

Nota: tetiba teringat cerita Anak... Dugaan demi dugaan yang menimpa... Semoga aku mendapat kesabaran seperti itu...


No comments:

Post a Comment