29.3.12

::Beli Tudung On9::

29.3.12,Thursday, March 29, 2012
Selalu bila waktu lunch, aku akan jalan blog kawan-kawan...
tapi hari ni, tetiba jer blogspot kena block kat opis aku....
Sebelum ni diaorang cuma blog bahagian post ngan komen je...
so, bole la aku jalan2 walaupun x tinggalkan komen.....
bila blogspot dah kena block, tak dapat la aku tau cerita kawan2 blog kat opis..
terpaksa balik umah, baru la bole baca.....
Sori la kawan2 kalau eyza terlambat tau cerita terkini.. :)

Sekarang ni aku suka jalan2 kat blog jual tudung...
Cantik2 pulak design tudung kat situ....
Mula2 aku saja je ushar2...
pastu ada yang berkenan...
nak beli cam x berapa nak mampu...
ye la kalau harga satu dah beratus...
kopak aku...
pastu,
aku jalan2 lagi...
sampai la jumpa kat satu blog ni..
tudung kat situ ala2 Fareeda..
walaupun x sama sangat...
Harga agak mampu untuk aku...
terus aku beli satu..
nak try dulu..
kalau selesa, pasni leh beli lagi....

tadi, kat opis..
dah sampai pun tudung tu....


Pos Laju dah sampai....

Ni la tudungnya....


Nak tengok selepas aku pakai?
Jap yer...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Tara....


Tapi bukan aku yang pakai....
Ada banyak design yang cantik2....
Ingat pasni nak grab lagi satu.....
sebab tudung ni best sangat..
kain pun lembut.....

Nak tau kat mana aku beli?
bole klik kat sini.... Indiana Boutique....
Selamat Shopping....


1 comment:

  1. eyza, sekali tgk mcm fareeda la.cantik sgt

    ReplyDelete