12.8.12

::Dah cash out duit Nuffnang::

12.8.12,Sunday, August 12, 2012
Dah lama jugak aku x bukak Nuffnang...
Alih-alih bila bukak dah tukar rupa...
makin cantik..

Mula-mula aku buka blog..
aku tak pernah tahu pun tentang Nuffnang...
Tapi bila aku baca blog kawan-kawan lain, semua dok bercerita tentang tu...
Aku pun try la daftar..
Kalu x silap, aku start blogging tahun 2009 dan start pasang iklan nuffnang tahun 2010 ke 2011 camtu..
dah x berapa ingat...
Aku pulak jenis yang sekejap update kejap tak..
Jarang la nak dapat BE...
Tapi, sekarang...
berkat kumpul sikit2..
Akhirnya, aku dah dapat cash outkan duit nuffnang...
Yeay...
Suka sangat...
Walaupun x banyak mana..
tapi bole la top up aku nak beli handbag Carlo Rino...
Alhamdulillah sangat.....


Dah kosong selepas aku Cash Outkan....

Pasni, bersabar jer tunggu cek sampai kat Rumah.... Yahoo....

No comments:

Post a Comment