16.9.12

::Nasib baik tak langgar::

16.9.12,Sunday, September 16, 2012
Image : Tq Mr Google

Geram betul aku ngan Mat Motor tadi.... Masa tu, aku ngan hubby naik kereta, berenti kat Traffic light... kami nak ke kanan...  Bila Traffic light ke kanan hijau, hubby pun terus la gerak... elok nak membelok jer... tetiba ade motor dengan lajunya langgar Traffic Light dari arah depan... nasib baik hubby sempat brek dan nasib baik jugak kereta belakang tak hentam belakang kereta aku... hubby pun apa lagi, terus la hon budak tu... dah la tak pakai helmet, dia tunjuk "FUCK' pulak kat kami... Memang kurang ajar betul...  Nasib baik hubby brek, kalau x tadi..memang melambong la dia atas jalan tu... Orang macam ni, bukannya selalu pun nasib dia baik.. kalau perangai macam ni tak berubah jugak, satu hari nanti dia mesti kena punya.. kalau x menyusahkan orang lain x pe... kalau kena tadi, tak pasal2 kitaorang kena uruskan pulak... Hai..Macam-macam...


No comments:

Post a Comment