17.9.12

::Rindu::

17.9.12,Monday, September 17, 2012

Along rindu Hangpa semua........ Muah.....

Notakaki: Rasa tak lengkap gambar keluarga ni tanpa aku dan hubby.... :)


2 comments:

  1. salam eyza....thanks drop a comment kat blog zura yer...
    alhamdulillah....nk kate petua tu mmg xde la...nk kate buat treatment mmg xde gak...cuma bln 5 ari tu, zura ade mkn acai berry...heheh..maklum la...size zura ni bkn chubby lg dh..en somi kate dh gemokk....huhuhu...zura mkn tu sbln je pehtu dh x continue sbb x consistent oun mkn...time tu mmg dh x pikir psl peknen,,ingt nk stop dl and niat nk regulatekn period je and nk "mantapkn" keadaan en somi dl..ade mmber suggest amek vit shaklee...zura amek b-complex dgn GLA and en somi amek vit e and zinc...zura stat mkn awl bln 7..mmg yg ni x penah miss sbb nk sgt stabilkn period dan kuatkan sperm en somi...last period zura wkt tu bln 6...lps tu mmg x check sbb slalu beli peknen test, negative je dpt, so mls la....tp 16/8 tu zura rase mual2 kat opis, muntah ape bagai...kuar beli tester and pagi jumaat 17/8 wat test...alhamdulillah...rezeki yg x disangka2...tu je ubat yg zura mkn..kalo nk try leh le try sbb shaklee ni murah je..amek yg trial set dl...insya Allah ade rezeki eyza nnt...:)
    do keep in touch yer...leh add zura kat fb yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam...
      eyza hr tu pun ingat nak try acai berry... tp, ada yg kata bahaya tu yg x jd ambik... tp, bila eyza baca kat salah satu blogger TTC yang dah berjaya peknen, dia try SK Khisbun.. eyza jd semangat nak try sbb masalah eyza sama dgn blogger tu... eyza dah order tadi.. ingat buat masa ni, eyza try yg tu dulu la... k, nnt eyza add...

      Delete