29.1.13

::Teaser::

29.1.13,Tuesday, January 29, 2013



Later2 i citer ye tentang percutian yang best ni..


2 comments:

  1. wahhh eyza. lagu setia hujung nyawa la.. ni mesti dok layan gak ni.


    eyza perempuan yg red indian tu bukan ke kat cowboy town kan.yg main2 api tu... dia masih keje situ lagi? masa eka pegi dulu pun, dia gak yg entertain eka.ke tiap2 hari di amain api

    ReplyDelete
    Replies
    1. eyza dah lama letak lagu tu la Eka.. x sangka pulak lagu tu jd hits sbb SHN sekarang ni.. Best kan citer tu... kkdg sweet, kkdg buat kita geram..minggu ni kena tgk sbb minggu akhir ni... :)

      eyza br 1st time gi sana.. masa ni dia kat Animal Safari... dah tukar tempat kut.... kira hebat gak la dia kan..masa eyza gi cowboy town. x sempat tgk pertunjukan api sbb gi lambat..pas Isyak baru gi.. sempat tgk Carnival jer...

      Delete