28.1.14

TTC : Period selepas 4 bulan tak didatangi lampu merah itu...

28.1.14,Tuesday, January 28, 2014
Alhamdulillah.... 24 Jan 2014 hr tu aku dah period... hepi sangat... walaupun aku x pregnant, tapi sekurang-kurangnya aku period..lepas ni bole cuba lagi.... bila x period, aku risau sangat..ye la, macam mana nak kira waktu subur macam tu...

Bila dah period, aku pun makan clomid start dari hari kedua.. x habis lg makan..ada lg  sehari nak habiskan.. mudah2an cycle kali ni berjaya... Amin...

Nak tau aku minum apa utk period? tungguuuu.....

2 comments:

  1. alhamdulillah....peod nie kalau tak datang.. mau susah ati kita... moga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah..doa2kan saya yer.. :)

      Delete