26.2.14

Free Seat Air Asia

26.2.14,Wednesday, February 26, 2014

Yeay...  Aku dah berjaya beli tiket Air Asia... Nasib baik Air Asia tengah promo free seat... Dapat la aku bawak 1 family...kira-kira ni Family Trip aku la.... Nak tau ke mana? Ala... dalam Malaysia jer... Klunya...... aku baru je pergi tahun lepas... Ha... dah dapat teka... kui..kui..kui... situ lagi? ye la, memang la aku dah 3 kali pergi.. family aku belum pernah pg lagi.. tu yang aku repeat lagi sekali tu... hihihi...

5 comments:

  1. wahhh dapat ehh. best bestt. ida tak bukak lgsg. tahan tahannnnnnnnnnnn ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun jenuh jugak la baru dapat... saja jer nak tunaikan hajat parents nak pg sana..hihihi...

      Delete
  2. pergh..setahun lebih lagi.. bersabo nya nak tnggu ya..kalau akak mmg takde dah.. paling lama leh tggu 7 bulan. huhu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpaksa tunggu... semua x nak pg tahun ni... masing-masing ada hal... eyza pun jenis x sabar gak.. tapi kalau dah pernah pg, eyza sabar sikit la... hihihi...

      Delete