10.2.14

Rasa Nak Nangis....

10.2.14,Monday, February 10, 2014
Rasa sedih sangat sekarang ni.. nak tau kenapa? Sebab.... semua gambar2 kat dalam kamera hilang... dari gambar konvo adik aku sampaila gambar kenduri kawin adik aku yang baru ni.. semua hilang... sedih sangat... dahla itu je kenangan... gambar dari op sikit2 je.. gambar yg tangkap sendiri ni lg banyak ngan family.... rasa cam nak menangis jer....

mood: Sedih sangat..

2 comments:

  1. adui!! camne boleh hilang pulak tu? terdelete kah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau la naper.. nak copy kat pc..tetiba, kat pc x bole copy, kat memory hilang terus... takut pc tu ada virus jer... sedih..

      Delete