6.3.14

Harum Malam

6.3.14,Thursday, March 06, 2014
Sebelum ni aku selalu jer stress dengan kerja yang berlambak.. Penat.... Malam pulak.. cepat sangat rasa mengantuk... tapi..lepas kawan aku kenalkan ngan Produk Harum Malam ni... aku dah tak cepat rasa penat.... balik kerja pun terus je ke dapur... masak... sebelum ni aku mesti lemau dulu atas sofa..hihihi...

Nak tau apa kelebihan Harum Malam ni? Mai sini aku share ngan korang...

HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!

KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
 
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan






KANDUNGAN HARUM MALAM : 

-Ektrak ros, -Ekstrak sireh , -Buah tin, -kismis
-madu, -goji, -limau purut, -strawberry
-pueraria mifrica, -kayu serapat, -buah delima
-manjakani, -pueraria lobata, -senna
 

CARA PENGAMBILAN :

 -Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang




Aku baru jugak la amalkan produk ni.. So Far ok... baru habis 1 botol.. tapi, dah rasa kesannya... aku tak jual produk ni.. aku beli ngan membe aku... kalau korang nak beli jugak.. korang search aje..berlambak orang jual sekarang ni...

Hasil borongan semalam..


Ada gaya Duta Produk tak?
Bagi sesapa yang ada masalah keputihan atau cepat letih macam aku.. memang aku recommed sangat produk ni... Selamat Mencuba!

No comments:

Post a Comment