4.4.14

Nak minta tolong kawan-kawan...

4.4.14,Friday, April 04, 2014
Semalam dok belek-belek blog.. rasa macam tak best jer... nak update la apa yang patut.. tapi.. sebelum tu nak minta tolong ngan kawan2 semua... tolong la tinggalkan link blog kawan-kawan kat komen bawah.. sebab nnt eyza letak link blog kawan-kawan kat sini.. k.. Tq yer.. :)

p/s: kenapa Nuffnang aku dah tukar ke Non-Glitterati? tolong eyza pliss...

4 comments:

  1. suke lagu blog eyza ni. jgn lupa saya. keluargajoeayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Eyza try hantaq ticket ke Nuffnang tanya pasal status Geli2 tu..
    Sebab MJ pun tak nampak la iklan selain Nuffy kat sini


    http://normj1001.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan ! Singgah golek2 dan follow :D
    Singgah menabung 5 kali , hehee .
    Semoga cepat dapat baby yerr ^_^

    http://hazlinhussein.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Following you from fb :-)

    Nuffnangers jadi non-glitteri sbb ada iklan selain nuffnang kat blog ni. Harap membantu.

    Lawatlah http://penahidupdiri.blogspot.com/ blog saya :-)

    ReplyDelete