28.4.14

Sarapan Honey Star dan Susu Low Fat...

28.4.14,Monday, April 28, 2014
Ha.. kalau hari tu aku sarapan Air kopi dari OldTown White Coffee ngan biskut jagung... kali ni pulak aku sarapan Honey Star berpasangan pulak dengan susu Low Fat Nestle.. memang gandingan yang serasi la kan...

gandingan serasi bersama..

Tuang dalam mangkuk...

Masukkan susu Low Fat...

Kacau..

dan..... makan......
 Senang kan? sekejap saja kita dah bole makan... tambah best sebab makanan ni berkhasiat....

dan... lepas makan tu... jangan lupa minum air kosong.. sebab... kan Honey Star tu manis.. kena la kita balancekan balik dengan air kosong... betul tak?

sekurang2nya aku akan habiskan sebotol sehari air kosong...
So, apa kata mulai hari ni kita Say No to Nasi Lemak (makan sesekali xpe)... supaya badan sihat otak cerdas... hahaha...

Nota kaki: Ingat nak mulakan Diet Atkins, tapi asyik tak berjaya jer... kuang..kuang..kuang...

1 comment:

  1. hee comel je blog ni kalau right klik kne sound xleh kopi...alamak kantoiii..;D

    diet atkins kite pon x mampu lg...haihhh..;)

    ReplyDelete